Tuğba Yazıcı

YÖNETİM KURULU BAŞKANI
TUĞBA YAZICI
1983 yılında Karabük’te doğdu. Gazi Üniversitesi Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliğinden mezun oldu ve yine Gazi Üniversitesi Grafik Tasarım Eğitimi Bölümünde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. 2005 yılından beri profesyonel iş yaşantısı içerisindedir. 10 yıl boyunca özel okullarda öğretmenlik yapmıştır. 2018 Haziran ayından itibaren Hemşin’de fiili olarak yaşamaya başlamıştır. Doğa, Karadeniz ve Hemşinle ilgili pek çok STK’da yer almaktadır. Bir Gelecek Hemşin hayali için çalışma yürütmektedir.

Gürkan Başaran

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI
GÜRKAN BAŞARAN
1982 yılında Hemşin’de dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimine Trabzon’da devam etti. Lisans öğrenimini Samsun, On Dokuz Mayıs Üniversitesi’nde Çevre Mühendisliği bölümünde tamamladı. Ankara’da 10 yıl Çevre Mühendisi olarak çalıştıktan sonra Hemşin’e yerleşme kararı aldı. Yaşantısını Hemşin’de devam ettiriyor ve başka bir Hemşin hayali kuruyor.

Muhammet Coşkun

YÖNETİM KURULU SEKRETERİ
MUHAMMET COŞKUN
1990 yılında Rize’nin Hemşin ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğretimini Hemşin’de , lisans eğitimini ise Cumhuriyet Üniversitesinde tamamladı. Doğup büyüdüğü topraklarda geçici olarak Edebiyat Öğretmenliği yapmaktadır. En büyük hedefi, hayalini kurduğu dünyayı Hemşin’ deki değişimlerle başlatmak.

Azmi Coşkun

YÖNETİM KURULU SAYMANI
AZMİ COŞKUN
1990 yılında Hemşin’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini burada tamamladıktan sonra, lisans eğitimi için İzmir Ege Üniversitesine başladı. İzmir’de yaşadığı süre boyunca Karadeniz kültürünü tanıtmak amaçlı çeşitli STK’larda aktif görevler aldı. Karadeniz adına kurulan bir konfederasyonda yöneticilik yaptı. Şehirlerde betonlar arasına sıkışan yaşantısını yayla evlerindeki hardumaların altına atmak en büyük hayallerinden biri olduğu için memleketine dönüş yaptı.

Sercan Kutlu

YÖNETİM KURULU ÜYE
SERCAN KUTLU

1986’da Hemşin’de dünyaya geldi. Lisans öğrenimini Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra doğduğu topraklara geri döndü. Halen Hemşin’de yaşamakta ve Hemşin’in kültürel, sosyal ve kırsal sürdürülebilirliği için çalışmalar yapmayı hedefliyor.