Hemşin Yaşam Derneği olarak ilk Genel Kurul Toplantımızı 24 Ocak 2016 Pazar günü, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezinde; Rize, İstanbul, İzmir ve Ankara’da yaşayan Hemşinlilerin katılımıyla gerçekleştirdik. Genel kurulun ilk oturumu sonucunda yeni yönetim kurulu üyelerini belirledik. İkinci oturum öncesi yeni yönetim kurulunun yaptığı toplantıda yönetim kurulu görev dağılımları yapıldı. İkinci oturumda görev dağılımları kurula duyuruldu.

hemsinyasam_genelkurul

Bizler yeni yönetim kurulu olarak; tüzüğümüzde belirttiğimiz gibi “doğayı, kültür ve kültür varlıklarını, yöre halkının kollektif çalışmasıyla korumak ve tanıtmak; yörenin eğitim kültür ve turizm yönünden gelişmesini; ekonomik ve sosyal kalkınmasını ve Hemşinliler arasındaki toplumsal dayanışmaya sivil toplum düzeyinde doğrudan katkıda bulunarak, katılımcı demokrasinin olgunlaştırılmasını ve sürdürülmesini sağlamak” yönünde çalışmalar yürüteceğiz.

İlerleyen günlerde çalışma takvimimizi ve genel kurul raporumuzu kamuoyuyla paylaşacağımızı bildiririz.

Yönetim Kurulu Asil Liste

Derya Cumbur
Gürkan Başaran
Cem Yazıcı

Genel Kurul Fotoğrafları için tıklayınız.

There are no comments yet.

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).