Hemşin Yaşam Derneği olarak kurumsal kimlik kazanmak isteyen, Hemşin Spor Kulübüne kurumsallaşması yönünde destek olduk. Derneğimizin Medya ve Tasarım bölümü Hemşin Spor Kulübünün yardım çağrısına cevap vererek logo tasarımı yapmıştır. Tasarım aşamaları boyunca, dernek üyelerinin fikirlerine başvurulmuştur. Yoğun tartışmalar sonucunda Hemşin Spor Kulübü’nün şimdiye kadar kullanılmış klasik sembollerden sıyrılıp yeni bir sembolle temsil edilmesine karar verilmiştir.
Yöremizde yaşamış, yaşamaya devam eden ve nesli tükenmekte olan vaşak figürünün Hemşin Spor Kulübünü en iyi şekilde temsil edeceği yönünde fikir birliği oluşturulmuştur.
Doğal yaşam alanı çam ormanları, engebeli araziler, açık ormanlık alanlar olan vaşak; Hemşin Spor Kulübü için iyi bir ilham kaynağı olmuştur.
Umarız Hemşin Spor Kulübü gelecek dönemde vaşak gibi hızlı, çevik ve eşi az bulunur nitelikte sporcular yetiştirir.
Tüm Hemşinli sporcularımıza yeni kimliklerinde başarılar diliyoruz.

hemsin_spor01 hemsin_spor02 hemsin_spor03

There are no comments yet.

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Araç çubuğuna atla