Kitap Kampanyası

kitapkampanyasi   Hemşin Yaşam Derneği olarak uzun zamandır gerçekleştirmeyi tasarladığımız projeyi artık yaşama geçiriyoruz ve bu aşamada siz kitapseverlerin desteğine ihtiyacımız var. Bilindiği üzere, Hemşin’de kitapseverlerin okuma yapıp paylaşımda bulunacağı bir merkez bulunmamaktadır. Hemşin gibi gelişmeye açık bir bölgede bunun büyük bir eksiklik olduğunun farkındayız. Bu amaçla Hemşin merkezinde kurmakta olduğumuz dernek binamızın sadece bir dernek merkezi olarak değil, 7' den 70 'e isteyen herkesin güzel vakit geçirebileceği bir kültür merkezine dönüştürmek istiyoruz. Sizler de bu amacımızı gercekleştirebilmemiz icin kütüphanemize kitap bağışında bulunarak bizlere destek olabilirsiniz.
Gönderimleriniz için; Hemşin Yaşam Derneği Muhammet Coşkun Atatürk Caddesi No:26 Hemşin Rize