İlk Genel Kurulumuz Gerçekleştirdik

Hemşin Yaşam Derneği olarak ilk Genel Kurul Toplantımızı 24 Ocak 2016 Pazar günü, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezinde; Rize, İstanbul, İzmir ve Ankara’da yaşayan Hemşinlilerin katılımıyla gerçekleştirdik. Genel kurulun ilk oturumu sonucunda yeni yönetim kurulu üyelerini belirledik. İkinci oturum öncesi yeni yönetim kurulunun yaptığı toplantıda yönetim kurulu görev dağılımları yapıldı. İkinci oturumda görev dağılımları kurula duyuruldu. hemsinyasam_genelkurul
Bizler yeni yönetim kurulu olarak; tüzüğümüzde belirttiğimiz gibi “doğayı, kültür ve kültür varlıklarını, yöre halkının kollektif çalışmasıyla korumak ve tanıtmak; yörenin eğitim kültür ve turizm yönünden gelişmesini; ekonomik ve sosyal kalkınmasını ve Hemşinliler arasındaki toplumsal dayanışmaya sivil toplum düzeyinde doğrudan katkıda bulunarak, katılımcı demokrasinin olgunlaştırılmasını ve sürdürülmesini sağlamak” yönünde çalışmalar yürüteceğiz. İlerleyen günlerde çalışma takvimimizi ve genel kurul raporumuzu kamuoyuyla paylaşacağımızı bildiririz. Yönetim Kurulu Asil Liste Başkan Tuğba Yazıcı Başkan Yardımcısı Halil Selimoğlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Devrim Sekreter Muhammet Coşkun Sayman Nazım Kalkan Üye Merve Ala Üye Gökhan Şalvarcı Yönetim Kurulu Yedek Liste; Özdemir Kutlu Esra Doruk Gözde Hacıoğlu Çiğdem Cumbur Emrah Toroslu Nur Pamukçu Mustafa Kalkan Denetim Kurulu ise; Oğuz Koray Ferah Ebru Yıldız Ahmet Mesut Toroslu Denetim Kurulu Yedek Liste; Derya Cumbur Gürkan Başaran Cem Yazıcı Genel Kurul Fotoğrafları için tıklayınız.