Yalçın Pastırma

Yalçın PASTIRMA

1984 yılında Hemşin’de dünyaya geldi. İlkokul, Ortaokul ve Liseyi Hemşin’de okudu. Osmangazi Üniversitesi’nde ön lisansını Turizm ve Otelcilik’te bitirdi. Anadolu üniversitesi İşletme fakültesinde de lisans eğitimini tamamladı. 2009’dan beri Ankara’da kendi firmasında web yazılım ve dijital pazarlama alanında hizmet veriyor. Ankara’daki yaşantısına bir gün Hemşin’e geri dönme umuduyla devam ediyor.

Nazım Kalkan

Nazım KALKAN

1980’de Hemşin’in Tepan (Bilen) köyünde dünyaya geldi. İlkokulu Tepan köy okulunda, ortaokul ve liseyi Hemşin’de okudu. KTÜ Turizm Bölümünden mezun oldu. Şuan Ankara’da gözlükçü olarak kendi işini yapıyor. Hemşin’de sürdürülebilir bir yaşam olması için çalışıyor ve eko turizm alanında çalışmalar yapmak istiyor.

Sadi Doruk

Sadi DORUK

1991 yılında Rize’nin Hemşin ilçesinde dünyaya geldi. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Hemşin’de, lisans öğrenimini ise Ankara’da Gazi Üniversitesi Radyo, Televizyon Ve Sinema Bölümünde tamamladı. 2014 Yılından beri Sinema ve Reklam filmlerinde Sanat Yönetmeni Asistanlığı Yapmaktadır.